Educatieve partners

Samenwerken voor sterker burgerschapsonderwijs

Bij bureau Common Ground ondersteunen we niet alleen scholen, maar werken we verschillende opdrachtgevers in en om het onderwijs. We ontwikkelen en onderzoek graag, altijd op zo’n manier dat het de praktijk ten goede komt. We zijn goed thuis in strategisch advies en in de ontwikkeling van nieuwe onderwijsmethodes en instrumenten. Pionieren en bruggen slaan is onze tweede natuur. Tussen beleid, praktijk en wetenschap. Zolang het over burgerschapsonderwijs gaat, zijn wij er voor in.

Onze specialistische kennis hebben we de afgelopen jaren onder meer ingezet voor:

Dat deden we voor uiteenlopende opdrachtgevers als het ministerie van OCW, SLO, de sectorraden, ProDemos, de Anne Frank stichting, het College voor de Rechten van de Mens, musea en de bibliotheken van de provincie Utrecht.

Vergroot je impact

Weten wat effectief is, scherp hebben hoe het onderwijs zich ontwikkelt en snappen wat in de praktijk werkt. Daarmee helpen we je om je impact op het gebied van burgerschapsonderwijs te vergroten. We verkennen graag met je wat de mogelijkheden zijn.

We werken met

300+ scholen en educatieve partners

Bouw aan betrokken burgers: Geef leerlingen
de tools voor een actieve rol in de samenleving.

bureau common ground, burgerschapsonderwijs

Privacy en gegevensbescherming

Bij Bureau Common Ground hechten we veel waarde aan privacy en gegevensbescherming. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit delen met derden en alleen gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.Meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in burgerschapsonderwijs!