Paarse Vrijdag Plus

Onderwijsprogramma

Hoewel Paarse Vrijdag geen verplichte dag is, wordt het op veel scholen gevierd. Maar dat gaat niet altijd goed, zoals we eerder ook uitlegden. Van kwetsende grappen tot het in fik steken van de regenboogvlag in de aula, het gebeurt helaas op verschillende scholen. Paarse Vrijdag Plus biedt een afwegingskader voor het maken van doordachte keuzes over Paarse Vrijdag, inclusief óf je Paarse Vrijdag zou moeten vieren. Want hoewel een geslaagde Paarse Vrijdag geweldig is, kun je in sommige omstandigheden hetzelfde doel beter op een andere manier bereiken.​

Diversiteit & Identiteit

Paarse Vrijdag Plus: Doordachte beslissingen voor inclusieve vieringen.

bureau common ground, burgerschapsonderwijs

Vragen over burgerschapsonderwijs?
Onderzoeken wat er mogelijk is voor jouw school?

Plan een afspraak in voor een kennismaking. Of het nou gaat om het maken van een kwaliteitskaart, een training, of het ontwikkelen van een structurele aanpak. Als het over burgerschapsonderwijs gaat, doen we het. We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jullie situatie.

Bouw aan betrokken burgers:
Geef leerlingen de tools voor een actieve rol in de samenleving.

bureau common ground, burgerschapsonderwijs

Privacy en gegevensbescherming

Bij Bureau Common Ground hechten we veel waarde aan privacy en gegevensbescherming. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit delen met derden en alleen gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.Meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in burgerschapsonderwijs!