Ritme en routine

Training

Zodra je weet welke instrumenten je inzet voor kwaliteitszorg voor burgerschap, begint het pas echt: het vinden van een cyclus met ritmes en routines. Hoe vaak per jaar steken we de peilstok in het water? En wat doen we om cyclisch aan kwaliteit te werken, welke manieren hebben we daarvoor? In deze training ontwerpen we dit cyclische proces zo simpel en effectief mogelijk.

Het resultaat

Na deze training heb je een ritme en routine ontwikkeld waarmee je je burgerschapsonderwijs verbetert. Zelf en door collega’s in staat te stellen de volgende stappen te zetten.

Geschikt voor

– Leraren PO
– Leraren VO
– Leraren MBO

Duur en tijd

Deze trainingsreeks bestaat uit 3 sessies van 2 uur.

Kosten

De kosten voor deze trainingsreeks bedragen circa € 3.520 exclusief btw afhankelijk van de reistijd.

Locatie

We geven deze training op locatie, dus bij jou op school.

Bijzonderheden

De trainingsreeks volgt op het ontwikkeltraject kwaliteitszorg inrichten.

Vragen over de training?
Onderzoeken wat er mogelijk is voor jouw school?

Plan een afspraak in voor een kennismaking. Of het nou gaat om een onderwijsprogramma, of een bouwsessie voor het doorontwikkelen van je burgerschapsonderwijs. We kijken samen naar de mogelijkheden voor jullie situatie. Dat kan via een video-gesprek, telefonisch of op locatie.

bureau common ground, burgerschapsonderwijs

Privacy en gegevensbescherming

Bij Bureau Common Ground hechten we veel waarde aan privacy en gegevensbescherming. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit delen met derden en alleen gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.Meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in burgerschapsonderwijs!