Een open en veilig klasseklimaat

Training

Een open en veilig klasseklimaat maakt niet alleen dat leerlingen beter over maatschappelijke kwesties van gedachten kunnen wisselen, maar draagt ook bij aan een beter leerklimaat.

Inhoud training

Het lijkt een paradox: een open én veilig klasseklimaat. Want voor de ene leerling open is, kan namelijk voor een andere leerling onveilig zijn. Toch kan het samen gaan, stap voor stap. In deze training staan we kort stil bij de theorie en krijg je praktische handvatten aangereikt om tot fijn klasseklimaat te komen.

Het resultaat

Na afloop van deze training ben je beter in staat om een open en veilige klasseklimaat te stimuleren en behouden. Je formuleert bovendien uit met collega’s gedeelde uitgangspunten.

Geschikt voor

PO, VO en MBO

Duur en tijd

De training duurt 1,5 tot 2 uur.

Kosten

De kosten zijn circa € 880, afhankelijk van de reistijd.

Locatie

We geven deze training op locatie, dus bij jou op school.

‘Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren.’

Vragen over de training?
Onderzoeken wat er mogelijk is voor jouw school?

Plan een afspraak in voor een kennismaking. Of het nou gaat om een onderwijsprogramma, of een bouwsessie voor het doorontwikkelen van je burgerschapsonderwijs. We kijken samen naar de mogelijkheden voor jullie situatie. Dat kan via een video-gesprek, telefonisch of op locatie.

bureau common ground, burgerschapsonderwijs

Privacy en gegevensbescherming

Bij Bureau Common Ground hechten we veel waarde aan privacy en gegevensbescherming. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit delen met derden en alleen gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.Meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in burgerschapsonderwijs!