In gesprek met ouders

Training

Ouders zijn steeds mondiger geworden. En laten het merken wanneer ze het niet eens zijn met wat op school gebeurt, of dat nu een les over klimaatverandering, seksuele diversiteit, of een bezoek aan de moskee of synagoge is. Hoe je dan op een verbindende manier in gesprek blijft en toch grenzen aangeeft, daar gaat deze training over.

Inhoud training

Tijdens deze training leer je aan de hand van herkenbare situaties welke gesprekstechnieken je kan hanteren om op een verbindende manier in gesprek te blijven met ouders en toch grenzen aan te geven.

Variant

In een variant op deze training formuleer je als team de belangrijkste uitgangspunten voor de omgang met ouders, zodat met je collega’s een lijn trekt en iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Het resultaat

Een betere relatie met ouders en met meer ontspanning in gesprek.

Geschikt voor

– Leraren PO
– Leraren VO

Duur en tijd

De training duurt 1,5 tot 2 uur.

Kosten

De kosten zijn circa € 880, afhankelijk van de reistijd.

Locatie

We geven deze training op locatie, dus bij jou op school.

‘Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren.’

Vragen over de training?
Onderzoeken wat er mogelijk is voor jouw school?

Plan een afspraak in voor een kennismaking. Of het nou gaat om een onderwijsprogramma, of een bouwsessie voor het doorontwikkelen van je burgerschapsonderwijs. We kijken samen naar de mogelijkheden voor jullie situatie. Dat kan via een video-gesprek, telefonisch of op locatie.

bureau common ground, burgerschapsonderwijs

Privacy en gegevensbescherming

Bij Bureau Common Ground hechten we veel waarde aan privacy en gegevensbescherming. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit delen met derden en alleen gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.Meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in burgerschapsonderwijs!