In verbinding met je multiculturele klas

Training

Nederlandse klassen zijn steeds multicultureler geworden. Dat biedt kansen, maar kan ook lastig zijn. Soms is het niet duidelijk waarom een leerling op een bepaalde manier reageert, of weet je niet zeker hoe je op een respectvolle wijze verbinding kan maken. Terwijl een goede relatie met je leerlingen veel oplevert, zowel aan werkplezier als in resultaten. In deze trainingsreeks sta je stil bij theorie, maar ligt de focus op je eigen praktijk, gesprekstechnieken en uitwisseling.

Inhoud training

In deze trainingsreeks sta je stil bij theorie, maar ligt de focus op je eigen praktijk, gesprekstechnieken en uitwisseling. Je observeert je eigen leerlingen en leert om beter met ze in verbinding te gaan, ook wanneer je weinig kennis hebt over de verschillende culturen in je klas

Het resultaat

Meer verbinding met je multiculturele klas, waardoor je band sterker wordt. Dat geeft ontspanning en maakt dat je makkelijker met elkaar werkt.

Geschikt voor

– Leraren VO
– Leraren MBO

Duur en tijd

Deze trainingsreeks bestaat uit
3 sessies van 3 uur.

Kosten

De kosten voor deze trainingsreeks zijn circa € 5.280 exclusief btw, afhankelijk van reistijd.

Locatie

We geven deze training op locatie, dus bij jou op school.

Bijzonderheden

Om voldoende aandacht te hebben voor elke deelnemer, geven we de training met 2 trainers en is er plek voor maximum 8 leraren per traject.

Vragen over de training?
Onderzoeken wat er mogelijk is voor jouw school?

Plan een afspraak in voor een kennismaking. Of het nou gaat om een onderwijsprogramma, of een bouwsessie voor het doorontwikkelen van je burgerschapsonderwijs. We kijken samen naar de mogelijkheden voor jullie situatie. Dat kan via een video-gesprek, telefonisch of op locatie.

bureau common ground, burgerschapsonderwijs

Privacy en gegevensbescherming

Bij Bureau Common Ground hechten we veel waarde aan privacy en gegevensbescherming. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit delen met derden en alleen gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.Meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in burgerschapsonderwijs!